Hurtige spillere, performance atleter, og kvinder: Hvis du passer ind i en af Adidas CC Revolution M løbesko ​​disse segmenter, adidas har en sko designet specielt til dig. Breaking deres forbrugere i tre forskellige markeder har gjort det lettere for adidas at imødekomme de ønsker og behov i de enkelte samfund.

 

Startende med Barricade 8, National salgschef Brad Glen kaldte denne sko det "franchise sko" for adidas. Opkald på begunstigede elementer af tidligere versioner, den 8 s pasform går tilbage til en bredere forfod med meget mere fleksibilitet og tilgivelse. Adidas fjernede ydersål omdrejningspunkt, som gør det meget mere effektivt for grusbaner, gør det en sand all-domstol overflade sko. Brand nye DCORE6 øvre materiale, som Brad sagde er "opbygget ligesom tennis streng," er så stabil som den er åndbar og den stabiliserende klo som Barricade fans kender og elsker er tilbage til en en-tand design for mindre vægt. Ydeevne atleter vil få langvarig, holdbar slid ud af disse sko.

 

Hvis hastigheden er dit spil, den adiZero Tempaia II er den "letteste i klassen," siger Brad. Disse sko er "alt om hastighed" med en sandere hartplads ydersål, der er udstyret med en mindre forfod mønster for bedre skubbe og bredere hæl mønster, der hjælper med glidende. Den ClimaCool-versionen giver maksimal ventilation med en åndbar TPUKurim øvre udskiftning af læder.

Rate0